Skip to main content

Binnen PsyQ worden alle medewerkers vrijgesteld om dit landelijk ADHD congres gratis bij te wonen. Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvP, FGzPt, V&VN, VSR en het NIP. We rekenen op jullie! Ook collega’s van andere bedrijven of instellingen zijn van harte welkom!

Zowel online als offline deelname is mogelijk.

Het 12e landelijke PsyQ ADHD congres wordt gehouden bij Regardz, de Eenhoorn in Amersfoort. Alleen het ochtendprogramma is online te volgen. De Eenhoorn is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar.
Deze dag wordt georganiseerd door PsyQ Nederland in samenwerking met Parnassia Groep, Parnassia Groep Academie en Specialismegroepen

Het thema is ADHD als systeem ziekte, en belooft super interessant te worden met bijzondere sprekers, zoals de Hoofd Hart Hormonen netwerk board bestaande uit Janneke Wittekoek, cardioloog, Dorenda v Dijken, gynaecoloog OLVG en Sandra Kooij psychiater en bijz. hoogleraar ADHD bij volwassenen.

Verder is er nieuwe informatie over de relatie tussen hypermobiliteit, dysautonomie, allergie en inflammatie bij ADHD, door James Kustow, psychiater in Londen.

Aanvullende informatie workshops:
Aan een aantal workshops kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Deelname is op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Je wordt zo veel mogelijk ingedeeld op basis van je voorkeur. Als je geen voorkeur opgeeft zullen wij je indelen.

Aanmelden:
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 september 2023
Een inschrijvingsbevestiging volgt per e-mail zodra je bent ingeschreven.

Kosten:
€198,
€149,- indien alleen deelname online ochtendprogramma.

Afmelden:
Dit kan tot een week van tevoren (vrijdag 2 oktober). Niet afgemeld houdt in dat de kosten verrekend worden. Afmelden kan via e-mail op info@symposiumadhd.nl


Datum: vrijdag 6 oktober 2023

Locatie:  Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. (ligt schuin aan de overkant van het station)

Tijd: 09:00 – 16:00 uur

Aanmelden: https://www.psyq.nl/actueel/-/inschrijving-geopend-voor-het-12e-landelijke-psyq-adhd-congres

Het ochtendprogramma wordt gestreamd en tevens opgenomen voor ev later terugkijken .

Dit wil je niet missen! Graag delen we onze kennis en ervaring met 2 nieuwe belangrijke onderwerpen, die beide samenhangen met lichamelijke aandoeningen bij ADHD:

  • ADHD bij vrouwen, hormonen en stemming, het vrouwenhart en de overgang
  • ADHD en lichamelijke klachten als lenigheid / hypermobiliteit, lage bloeddruk / flauwvallen plus allergie / astma/ prikkelbare darm syndroom (en meer)

Dit je kans om het laatste nieuws te horen van deze topsprekers!

De oprichters van het H3-netwerk (Hoofd – Hart – Hormonen) voor vrouwen met ADHD (www.h3-netwerk.nl):

Janneke Wittekoek, cardioloog, Dorenda van Dijken, gynaecoloog en Sandra Kooij, psychiater

En James Kustow, psychiater / expert uit Engeland met veel kennis en ervaring met hypermobiliteit en allergieen bij ADHD, en de behandeling. Deze combinatie komt bij maar liefst 50% van mensen met ADHD (en ASS en ticstoornissen) voor! Tijd dus om je te informeren!

’s Middags zijn er 7 workshops waar je je ook voor kunt aanmelden: Lichttherapie, Ouderen 55+, Vrouwengroep, Slaaphandeling, QbTest, Schematherapie en Superbrains. Je kunt er twee uitkiezen. Alle workshops worden gegegeven door collega’s van PsyQ Den Haag, Carel Reinierszkade.

Tussendoor is er natuurlijk een geweldige lunch en de jaarlijkse groepsfoto op de trap van de Eenhoorn (buiten, mits het weer het toelaat)

Toelichting programma 2023

Programma PsyQ ADHD-dag 2023