Skip to main content

Waar kunnen we je mee helpen?

< Alle onderwerpen
Print

Zoekend naar leidinggevende

Beantwoord door: Sanne Vink

 

Vraag:

Ik ben op zoek naar een supervisor. Ik werk als GZ-psycholoog in een gezondheidscentrum, en krijg steeds meer verwijzingen met de vraag naar diagnostiek en behandeling van ADHD In 2012 heb ik de basiscursus diagnostiek en behandeling bij PsyQ gevolgd, en heb sindsdien de nodige ervaring in de diagnostiek, inclusief het afnemen van de DIVA, en in de coaching van enkelvoudige ADHD. Ik zoek een geregistreerd supervisor om clienten te bespreken wat betreft zaken als de (differentiaal) diagnostiek van AAS en persoonlijkheidsstoornissen, en indicatiestelling, en behandeling (CGT, coaching). In het archief kan ik geen vragen vinden hierover, en ik heb mijn collegae deze vraag ook gesteld. Ik mis op de site een mogelijkheid om annonces te plaatsen. Wil je me laten weten als je iemand weet of een tip hebt?

 

Antwoord:

Hartelijk dank voor de vraag via de vraagbaak. Het antwoord op je vraag is meervoudig. Eerst zal bepaald moeten worden of je een supervisor zoekt alleen voor eigen groei en ontwikkeling, als dit zo is hoeft deze natuurlijk niet per se geregistreerd te zijn en kun je ook binnen eigen netwerk zoeken. Als deze er niet zijn, kan ik meedenken met je, maar zal ik wel moeten weten in welke regio je zoekt.

Een geregistreerde supervisor zoeken kan natuurlijk ook, maar is deze registratie dan noodzakelijk als uitgangspunt van een bepaalde vorm van kwaliteit of wil je de supervisiesessie dan mee laten tellen voor een bepaalde opleiding? Wanneer je een geregistreerde supervisor nodig hebt, zal je eerst moeten bepalen waar deze dan geregistreerd moet zijn (want hier zijn ook verschillen in). Zoek je een supervisor die geregistreerd is bij bepaalde verenigingen, kun je deze op de site van de verenigingen vinden. Hoor het graag verder!

Inhoudsopgave