Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van Dyslexie – Wetenschap Symposium – 5 oktober

5 oktober 2023 @ 16:00 - 18:30

Gratis

Ontdek het grensverleggende onderzoek naar dyslexie door dr. Helen Taylor (Cambridge University)!

Met haar Complementaire Cognitie Theorie reist dr. Helen Taylor de hele wereld over. Tijdens de Week van Dyslexie komt ze naar Nederland om haar kennis te delen.

Naast dr. Helen Taylor zullen vooraanstaande Nederlandse en Belgische wetenschappers; dr. Jurgen Tijms (UVA), dr. Pol Ghesquière (KU Leuven), prof. dr. Milene Bonte (Maastricht University) en prof. dr. Peter de Jong (voorzitter Stichting Dyslexie Nederland) aansluiten om in gesprek te gaan over de Complementaire Cognitie Theorie.

Het doel van de organisatoren van de Week (Dyslexie Font en de HOI Foundation) is het delen van internationale kennis en te discussiëren over het brede beeld van dyslexie (naast uitdagingen ook specifieke kwaliteiten). Via dit symposium wil de organisatie wetenschappers inspireren en aanzetten tot onderzoek naar de kansen-kant van dyslexie en de implicaties daarvan.

Ben je student, leerkracht, dyslexiebehandelaar of wetenschapper en geinteresseerd in dyslexie? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende symposium.

Pak deze unieke kans om je kennis te vergroten, in contact te komen met experts en op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten op het gebied van dyslexie. Schrijf je vandaag nog in om zeker te zijn van jouw plek! Het aantal plaatsen is beperkt.

Koop jouw tickets hier: https://weekvandyslexie.nl/ticket/

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
16:00 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://weekvandyslexie.nl/ticket/

Organisator

Week van Dyslexie