Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: ADHD-gedrag bij adolescenten door Balans Digitaal

24 januari @ 20:00 - 21:30

Gratis

Balans organiseert samen met PAINT (zie www.paint-studies.nl) een aantal webinars over ADHD (gedrag). De webinars zijn onderdeel van een project dat tot doel heeft om betrouwbare kennis over ADHD (gedrag) te verspreiden. Het voornaamste doel van het project is om te laten zien wat er uit wetenschappelijk onderzoek komt over welke zorg voor ADHD effectief is en welke niet.

Tijdens de webinars zal een expert een halfuur een presentatie geven over een specifiek ADHD-gerelateerd onderwerp. Daarna is er veel ruimte voor vragen en discussie. De webinars zijn gratis bij te wonen. Meldt u wel van tevoren aan via deze pagina.

Bianca Boyer is GZ-psycholoog/gedragstherapeut en mede-eigenaar bij psychologenpraktijk Kuin. Daarnaast is zij universitair docent bij de Universiteit Leiden en doet ze onderzoek op het gebied van psychosociale behandeling (overwegend CGT) bij kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD en Autismespectrumstoornissen.

Bianca zal in haar webinar iets vertellen over ADHD-gedrag bij adolescenten. Ze zal onder andere ingaan op ADHD en de overgang naar de middelbare school en het hebben van een eerste baan. Heb je een specifieke vraag aan Bianca? Laat het weten via de social media van ADHDendrukgedrag of Balans en wie weet wordt jouw vraag beantwoord.

Je ontvangt 1 dag van tevoren een mail met daarin de ZOOM -link waarmee je direct kan inloggen en deelnemen. Heb je geen mail ontvangen en vind je hem ook niet in de mappen ‘Overige’ of ‘Ongewenste e-mail’, dan kun je contact opnemen met Claudette via de Whatsapp 06-53524006.

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met mogelijk andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

 

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-adhd-gedrag-bij-adolescenten-723936612897

Locatie

Online

Organisator

Balans Digitaal
Bekijk de site van Organisator