Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online minicursus: ‘Regie krijgen en houden in je leven’ door Balans Digitaal

7 februari 2024 @ 19:30 - 21:00

De missie van Esther Daems is om bij te dragen aan een mooiere wereld waar een ieder zoveel selfcare⁠ toepast, dat alle kinderen (ook de grote dus ) opgroeien in een omgeving vol liefde. Over deze online mini-cursus vertelt zij:

“Carefully care so you can care fully. Ik geloof dat een ieder dat wenst, wanneer we in het hart van elk persoon zouden kunnen kijken. Het is niet erg dat het leven conditioneringen bij ons teweegbrengt. We kunnen elk moment opnieuw regie pakken en in zelfvertrouwen die delen van onszelf aandacht geven, die op dat moment nodig zijn.

Als theatermaker en (w)onderwijzer is verbinding voor mij het sleutelwoord. De vorm kan daarbij dus verschillen: online, live, desgewenst in een theater of op school zelf, verbaal of non-verbaal.

Via deze mini cursus “Regie krijgen en houden in je leven” hoop ik je hiervoor gereedschappen, tips, ideeën te geven.

Tijdens de minicursus van 1-1,5 uur zal ik mijn kennis en expertise van onderwijs, opvoeding en theater inzetten om vandaag al concreet meer helderheid voor jezelf te krijgen. Over hoe jij grip kunt krijgen/houden bij de hobbels die jij tegenkomt. Het is geen les in acteren, maar een eerste stap om regie te pakken: ontspanning ontdekken in je leven en hoe je dat kunt doen, zodat het bij jou als persoon past. Immers, iedereen is anders. En om deze theatermetaforen te gebruiken: ontdek je rol, pak je podium, leer improviseren en gebruik je tekst. En dat allemaal zorgvuldig.

Een cadeautje voor jezelf om uit de overlevingsmodus te komen. Zodat jij ook voelt: Carefully care so you can care fully .”

 

Praktische informatie

Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite!

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006.

 

Wanneer je je persoonsgegevens achterlaat op het aanmeldformulier gebruikt Balans dit voor het toesturen van informatie over dit webinar of evenement. En kan Balans dit gebruiken om je te benaderen met andere informatie van Balans die mogelijk interessant is voor jou. Wij delen persoonsgegevens nooit met derden.

Gegevens

Datum:
7 februari 2024
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-minicursus-regie-krijgen-en-houden-in-je-leven-741519062477

Locatie

Online

Organisator

Balans Digitaal
Bekijk de site van Organisator