Skip to main content

Op zondag 7 mei om organiseert Specialized een Gravel Toertocht in en rond Arnhem

Buiten zijn is altijd fijn. Op de fiets kun je al je energie kwijt, zeker als je ook nog eens ADHD hebt. Om meer bewustzijn te creëren over ADHD, slaan Specialized (één van de bekendste fietsmerken) en patiëntenvereniging Impuls & Woortblind de handen ineen. Tijdens de Special Brains Toertocht ben je lekker buiten en geniet je onderweg van de mooie natuur die Arnhem en omgeving te bieden heeft.

Opbrengst bestemd voor kinderen met ADHD

De inschrijfgelden en donaties, voorafgaand en op deze dag, komen ten goede aan Impuls & Woortblind. Van de opbrengst organiseert Impuls & Woortblind later dit jaar, samen met Oudervereniging Balans, een mooi evenement voor kinderen met ADHD en hun ouders.

45, 55 of 100 kilometer

Wil jij je ook inzetten voor kinderen met ADHD en een mooie rit maken op je gravelbike of mountainbike? Schrijf je dan nu in voor de Special Brains Gravel Toertocht. Kosten: 25 euro p.p. Het startpunt van de toertocht is bij het hoofdkantoor van Specialized NL/BE op Arnhem’s Buiten in Arnhem en de route. Je kunt kiezen uit een route van 45 of 55 kilometer. De fanatieke gravelaar kan beide lussen rijden voor een mooie rit van 100 kilometer. De route ontvang je in een e-mail als GPX-bestand na de inschrijving.

Op de website van Specialized lees je meer over deze sportieve dag.