Thema’s

Je blog moet steeds één hoofdthema hebben. Zijn er meerdere onderwerpen waarover je wilt schrijven? Deel ze dan op in meerdere blogs.

Richtlijnen

  • Je blog mag nog niet eerder zijn gepubliceerd, wegens dubbele content.
  • Je blog zal ook niet ergens anders volledig worden gepubliceerd. Een samenvatting met link plaatsen mag wel, bijvoorbeeld op LinkedIn of Twitter.
  • Maak geen expliciete reclame in je blog.
  • Je blog mag maximaal 500 woorden zijn.
  • Gebruik punten, komma’s en hoofdletters. Maak het liefst ook gebruik van tussenkopjes, dat is prettig voor de leesbaarheid.

Voor wie schrijf je?

Je blog moet interessant zijn voor onze doelgroep. Dat zijn professionals die zorg of begeleiding bieden bij mensen met ADHD of belemmeringen op het gebied van aandacht en impulsiviteit ervaren. In enige mate behoren ook mensen in hun omgeving, andere begeleiders en ervaringsdeskundigen tot de doelgroep. De tekst moet goed leesbaar zijn voor iedereen, dus vermijd wetenschappelijk jargon: deze blog is niet bedoeld voor academici.

Biografie

Stuur ons een korte omschrijving met: je naam, je functie en eventueel je website, bedrijf of boek als deze in relatie staan tot je rol als gastschrijver. We plaatsen dit onder je blog.

Redactie

Het insturen van een blog betekent niet automatisch dat deze ook wordt geplaatst. We gaan nooit zonder jouw toestemming tot publicatie over. Je blog wordt door de redactie gecorrigeerd op leesbaarheid, spelling, etc. Wij voegen indien nodig kopjes toe en maken ingewikkelde zinnen goed leesbaar. Ook kunnen er stukken in overleg inhoudelijk worden aangepast. Voordat we je blog plaatsen, nemen we altijd contact met je op ter goedkeuring.

Insturen doe je zo

Verstuur jouw blog door het contactformulier in te vullen op deze pagina.

Vul de verplichte velden in.