Skip to main content

ADHD-Europe organiseert in samenwerking met Impuls & Woortblind  ‘de kracht van ADHD/The Power of ADHD’  op 15 oktober 2022 tijdens de “European City of Science 2022” in Leiden.

 

Programma buiten: Living Street Library
Kom naar Leiden Centraal (LUMC zijde) voor een mooi gesprek met één van onze levende boeken over ADHD. Bij de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen, die je in het dagelijks leven niet snel spreekt.  Kijk in de catalogus, bepaal met wie je een gesprek wil voeren en leen die voor 15 minuten. Na het lezen (praten) geef je het boek weer terug en ben je hopelijk weer een mooie ervaring rijker.

De activiteit is gratis en iedereen die geïnteresseerd is in ADHD is welkom. De boeken zijn zowel in het Nederlands en in het Engels te lenen.

Locatie: Stationsplein LUMC zijde

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Entree: Gratis, geen registratie nodig

Programma binnen: bijeenkomst De Kracht van ADHD
Kom naar de bijeenkomst De Kracht van ADHD. Tijdens een uitgebreid en diepgaand programma wordt o.a. besproken of ADHD sterke kwaliteiten heeft die een bijdrage kunnen geven aan de maatschappij. Hoe zit het met innovatie en creativiteit? Kunnen de positieve kwaliteiten bewezen worden? Helpt medicatie om deze kwaliteiten te versterken? Of wordt de creativiteit juist in de kop gedrukt door medicatie?

De bijeenkomst is te bezoeken voor  5,- p.p. voor studenten en leden Impuls & Woortblind €  10,- overige deelnemers. Het volledige programma en kaartverkoop vind je op de website van Impuls & Woortblind.

Locatie: Universiteit Leiden, Gebouw 1, LUMC op Albinusdreef 2

Tijd: 09.30 – 18.00 uur.

Entree: € 5,- p.p. voor studenten en leden Impuls & Woortblind €  10,- overige deelnemers. Registeren via de website.

De bijeenkomst wordt in het Engels gegeven.

Programma binnen: Speed-coaching 
Boek een 15 minuten gesprek met een coach, psychiater, psycholoog of bedrijfsarts! Tijdens de bijeenkomst zijn er meerdere experts aanwezig om één hulpvraag aan te stellen. Heb je moeite met focus krijgen, uitstelgedrag, het reguleren van je emoties, zelfvertrouwen, slapen of de juiste medicatie? De experts staan voor je klaar!

De speed-coaching sessies zijn gratis. De lijst van experts kan je vinden op het registratie formulier. Je kan je registreren via de website van Impuls & Woortblind.

Locatie: Universiteit Leiden, Gebouw 1, LUMC op Albinusdreef 2

Tijd: 11.30 – 13.15 uur.

Entree: Gratis, registeren via de website.

De sessies zijn zowel in het Nederlands als Engels.